Kortebaan Egmond
Donderdag 5 juli 2018 - Herenweg, Egmond aan den Hoef
Vrienden van kortebaan Egmond

Het organiseren van een evenement als de kortebaan vergt flink wat organisatie en voorbereiding.

Daarnaast, en dat vergeten mensen soms, komen er behoorlijk wat kosten bij kijken. De laatste jaren hebben we moeite om de begroting rond te krijgen, en daar willen we wat aan doen! We hebben namelijk het idee dat de kortebaan van Egmond toch wel leeft onder de bevolking van de Egmonden. Echter hebben we ons tot nu toe voornamelijk gericht op het bedrijfsleven, en was er vooralsnog geen initiatief waarbij de inwoners van Egmond zelf een financiele bijdrage kon leveren.

Daarin komt nu verandering!! We zijn een laagdrempelig initiatief gestart, namelijk de 'Vrienden van kortebaan Egmond'. Een soort club van 100, waar iedereen die de kortebaan van Egmond een warm hart toe draagt lid van kan worden, en daarmee jaarlijks een vast bedrag (20 of 50 Euro) doneert aan stichting de Hoef. Op deze manier willen we proberen om het voortbestaan van de kortebaan ook op de lange termijn te kunnen garanderen.

Heb je interesse om lid te worden? Vul dan hieronder het formulier in! Hier de lijst met mensen die u voor ging en inmiddels 'Vriend' zijn geworden.

Namens het bestuur van Stichting de Hoef alvast bedankt voor uw steun!!

Lid worden doet u door onderstaand formulier in te vullen
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bedrag jaarlijkse bijdrage
Kies het bedrag waarmee u ons jaarlijks wilt steunen
Ander bedrag, namelijk... (min. 20 euro)
Ik verklaar hierbij lid te willen worden van 'Vrienden van kortebaan Egmond', en machtig Stichting de Hoef om jaarlijks (tot wederopzegging) onderstaande bijdrage van mijn bankrekening te incasseren.
Bankrekening nummer (Graag uw IBAN nummer invullen, mits bij u bekend)
Naam houder bankrekening
Plaats
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets

Contact        Gastenboek  

Foto's           Links

Locatie / Route

Laatste Nieuws